سالاد ماکارونی؛ طرز تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه
سالاد ماکارونی را چطور درست کنیم؟ طرز تهیه انواع سالاد ماکارونی، طرز تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه و درست کردن سالاد ماکارونی مخصوص را در لیلیمگ بخوانید.
سالاد (Salad) دنیای وسیعی دارد و بر خلاف تصور بسیاری از افراد، فقط به ترکیب گوجه، کاهو و خیار محدود نمیشود. در حقیقت دنیای سالادها هیچ گونه مرزی ندارد و شما میتوانید با ذوق و سلیقهی خودتان انواع سبزیجات، مواد پروتئینی و چاشنیهای مختلف را با هم ترکیب کرده و یک سالاد خوشمزه و جدید خلق کنید. معمولا سالاد به عنوان پیش غذا یا در کنار غذای اصلی سرو میشود. اما میتوان برخی از انواع سالاد را به عنوان یک غذای کامل برای شام یا ناهار میل کرد. اگر دوست دارید با انواع سالادهای ایرانی و بین المللی و روشهای جدید و متنوع برای درست کردن سالاد آشنا شوید، با ما در مجله اینترنتی لیلیمگ همراه شوید.
گفته میشود که خوردن سالاد از دو هزار سال پیش در بین ایرانیان باستان رواج داشته است. ایرانیها روغن و سرکه را روی سبزیجات تازه ریخته و آن را میخوردند. بعدها این نوع از انواع غذا به واسطه جنگهای ایران و روم به اروپا رفته و دچار تحولاتی شده است. به همین دلیل ما در مجله اینترنتی لیلیمگ قصد داریم شما را با انواع سالادهای ایرانی آشنا کنیم. بر این اساس طرز تهیه معروفترین سالادهای ایرانی عبارتند از:
سالاد شیرازی که از ترکیب خیار، گوجهفرنگی و پیاز همراه چاشنیهای مختلف تهیه میشود، یکی از مشهورترین و محبوبترین انواع سالادهای ایرانی است. برای درست کردن سالاد شیرازی فقط کافیست پیاز، خیار و گوجه را خرد کرده و مقداری آبلیمو و نعنا خشک به آن اضافه کنید. این سالاد سنتی و محبوب را میتوان در کنار شام یا ناهار و یا به عنوان پیش غذا سرو کرد.
سالاد فصل یکی دیگر از انواع سالادهای پرطرفدار و مجلسی ایرانی است و همان طور که از اسمش پیداست، با توجه به مواد غذایی فصل درست میشود. به این معنا که سالاد فصل در بهار و تابستان از مواد غذایی با طبع سرد و در زمستان و پاییز از مواد غذایی با طبع گرم درست میشود. بنابراین سالاد فصل انواع مختلفی دارد و شما میتوانید در هر فصل از مواد غذایی خاص همان فصل در این سالاد استفاده کنید. البته این سالاد معمولا از ترکیب کاهو، کلم سفید یا قرمز، خیار و گوجه فرنگی درست میشود که سبزیجات موجود در تمام فصول هستند. همچنین میتوان از هویج رنده شده و ذرت پخته شده هم برای تزیین سالاد فصل استفاده کرد.
سالاد ماکارونی یک غذای کامل است که از ترکیب ماکارونی فرمی پخته شده، مرغ پخته شده یا ژامبون، سس مایونز، سبزیجات مختلف مثل سیب زمینی پخته، ذرت، هویج، فلفل دلمهای و خیار شور درست میشود. در نظر داشته باشید که سالاد ماکارونی یک سالاد بین المللی است و خاص کشور ما نیست. با این وجود این سالاد در ایران با سبکی خاص و تقریبا مشابه سالاد الویه درست میشود.
در کنار دستورهای فوق میتوان از سالاد کنگر، سالاد انار، سالاد کاهو و سالاد کلم به عنوان دیگر سالادهای مشهور ایرانی نام برد که میتوانید دستور تهیه آنها را در مجله لیلیمگ دنبال کنید.
خوردن سالاد یکی از عادتهای غذایی بین المللی است. مردم کشورهای مختلف با توجه به ذائقه خودشان سبزیجات و صیفیجات مختلف را ترکیب کرده و به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی میل میکنند. حتی با پیشرفت صنایع غذایی، انواع مختلف سالادها به صورت آماده در بسیاری از فروشگاهها عرضه شده و به راحتی در اختیار مصرفکنندگان قرار میگیرند. در ادامه شما را با انواع سالادهای بین المللی آشنا میکنیم:
سالاد الویه یکی از محبوبترین انواع سالاد در بین ایرانیان است و معمولا به عنوان وعده غذایی اصلی یا پیش غذا در مهمانیهای رسمی و غیررسمی سرو میشود. این غذا در عین سادگی در طرز تهیه، طعم و مزهی بسیار خوبی دارد. برخلاف اغلب سالادها که معمولا فقط به عنوان پیش غذا مصرف میشوند، به دلیل وجود مواد اولیهی بسیار مقوی و متنوع در طرز تهیه سالاد الویه، امکان استفاده از آن به عنوان غذای اصلی وجود دارد. به طور کلی سیب زمینی پخته شده و سس مایونز مواد اصلی در دستور پخت سالاد الویه هستند. در کنار این مواد میتوانید به دلخواه از ژامبون مرغ یا گوشت خرد شده، مرغ پخته و خرد شده، خیار شور، تخم مرغ آبپز، نخود فرنگی و هویج هم استفاده کنید. همچنین استفاده از تزیین سالاد الویه قالبی یا تزیین فینگر فود الویه یک گزینهی مناسب برای مهمانیها و مجالس است.
سالاد سزار از انواع سالادهایی است که طرفداران زیادی در ایران دارد و در منوی تمام رستورانهای ایتالیایی و بعضا غیرایتالیایی پیدا میشود. این سالاد از سالادهای پرطرفدار ایتالیایی است که خیلیها طعم آن را دوست دارند. برای درست کردن سالاد سزار اصل از ترکیب نان کروتان (نان مزهدار و سوخاری شده)، پنیر پارمسان، کاهو و سس سزار استفاده میشود. برای درست کردن سس سزار هم باید سیر له شده، آبلیمو، سس مایونز، خردل، روغن زیتون، پنیر پارمسان پودری، نمک، فلفل و سرکه بالزامیک را مخلوط کرده و روی سالاد بریزید. البته در صورت تمایل میتوانید مقداری زیتون خرد شده، تخم مرغ، مرغ گریل شده و حتی مغز گردو خرد شده هم به سالاد اضافه کنید.
سالاد تبوله یکی از انواع سالادهای لبنانی است که با گوجه فرنگی، خیار، پیاز، بلغور گندم و مقدار زیادی جعفری و نعنا تازه خرد شده درست میشود. برای تهیه سس تبوله هم فقط به مقداری آبلیموی تازه، نمک، فلفل و روغن زیتون باکیفیت نیاز دارید. در نظر داشته باشید که سالاد تبوله را هم میتوان به عنوان پیش غذا و هم در کنار غذای اصلی سرو کرد. همچنین سالاد تبوله یک گزینهی عالی برای رژیم غذایی وگان (گیاهخواران) است. این سالاد به دلیل داشتن مقادیر زیاد جعفری و نعنا فواید زیادی برای سیستم گوارشی و هضم بهتر غذا دارد.
سالاد نیکویز از قدیمیترین و خوشمزهترین انواع سالاد فرانسوی است که با موادی مثل سیبزمینی آبپز، تخممرغ آبپز، لوبیا سبز پخته شده، سینه مرغ پخته شده، نخود فرنگی پخته شده، روغن زیتون، گوجه، خیار و کاهوی خرد شده درست میشود. برای تهیه سالاد نیکویز فقط کافیست این مواد را آماده کرده و در یک کاسه بریزید. برای درست کردن سس سالاد هم مقداری سرکه، نمک، فلفل، روغن زیتون و سیر را مخلوط کرده و در انتها روی سالاد بریزید. این سالاد به دلیل داشتن مواد متنوع، بسیار مقوی و سیر کننده است و به همین دلیل میتوانید آن را به عنوان یک وعده غذایی کامل مصرف کنید (بیشتر بخوانید).
سالاد فتوش یکی دیگر از انواع سالاد سبزیجات لبنانی است که طرفداران زیادی در منطقه مدیترانه و بسیاری از نقاط دیگر جهان دارد. برای درست کردن سالاد فتوش اصل از ترکیب کاهو، پیازچه، گوجه فرنگی، پیاز قرمز، برگ نعنا و پیازچه استفاده میشود. به علاوه نان پیتای برشته شده یکی از اجزای اصلی این سالاد است که حتما باید در مواد اولیهی آن استفاده شود. همچنین در برخی از مناطق از مرغ گریل شده در دستور تهیه سالاد فتوش استفاده میشود. برای تهیه سس سالاد فتوش هم معمولا از ترکیب آبلیمو، پودر سیر، عسل، سماق، روغن زیتون، نمک و فلفل استفاده میشود. البته این سالاد با سس انار هم سرو میشود که طعم متفاوت و خوشمزهای دارد (بیشتر بخوانید).
سالاد کینوا یک سالاد رژیمی و خوشمزه است که با نوعی گیاه مغذی به نام کینوا درست میشود. این گیاه پرخاصیت سرشار از پروتئین، فیبر، مواد معدنی و انواع ویتامین است و به همین دلیل فواید زیادی برای بدن دارد. برای درست کردن سالاد کینوا ابتدا دانه کینوا را شسته و در آب بپزید. سپس کینوا پخته شده را با فلفل دلمهای قرمز، خیار و پیاز قرمز نگینی خرد شده، همراه نخود پخته شده و جعفری ریز شده در یک کاسه مخلوط کنید. بعد سس سالاد شامل ترکیب روغن زیتون، آب لیمو ترش، سرکه بالزامیک، سیر له شده و نمک را به مواد اضافه کرده و سالاد را هم بزنید. البته سالاد کینوا انواع مختلفی دارد و میتوانید آن را با لوبیا پخته شده، مرغ پخته شده، تن ماهی، میگو و یا قارچ هم درست کنید.
سالاد یونانی که با نام هوریاتیکی (Horiatiki) شناخته میشود، یکی از محبوبترین انواع سالاد بین المللی است و از نظر طعم و مزه نزدیکی زیادی با ذائقه ایرانیها دارد. در طرز تهیه سالاد یونانی از گوجه، خیار، زیتون، فلفل دلمهای، پنیر و در برخی مناطق کاهو و آووکادو استفاده میشود. برای درست کردن سس این سالاد نیز از مواد مختلفی مثل روغن زیتون، آبلیمو، سرکه بالزامیک، سیر، جعفری تازه و عسل استفاده میشود. به همین دلیل این سالاد بسیار خوش طعم و معطر خواهد بود. سالاد یونانی معمولا با نان کراستی سرو شده و یونانیها آن را از فصل بهار تا اوایل پاییز مصرف میکنند.
از دیگر انواع سالادهای خارجی میتوان به سالاد کاردینال، سالاد هندی، سالاد نودل چینی، سالاد گادو گادو، سالاد میگو، سالاد لارب، سالاد والدورف آمریکایی، سالاد پاستا، سالاد کاپریس ایتالیایی و سالاد سیزر اشاره کرد. برای آشنایی بیشتر با دنیای جذاب و خوشمزه سالادها، شما را به دیدن ویدئوی زیر دعوت میکنیم:
برای آشنایی بیشتر با انواع سالاد نظیر انواع سالاد گرم، انواع سالاد سبزیجات، طرز تهیه سالاد عروس، طرز تهیه سالاد بار و همچنین رازهای خوشمزه شدن سالاد، صفحه سالاد مجله لیلیمگ را دنبال کنید. ما شما را با بهترین و خوشمزهترین دستورها آشنا میکنیم.
سالاد ماکارونی را چطور درست کنیم؟ طرز تهیه انواع سالاد ماکارونی، طرز تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه و درست کردن سالاد ماکارونی مخصوص را در لیلیمگ بخوانید.