پرش به محتوا
  • آرایش
    • آرایش لب
  • عمل­ های زیبایی
    • کاشت مو
    • پیرسینگ
  • مو
    • رنگ مو
  • پوستی
    • ماسک صورت
  • بلاگ
    • آشپزی
      • پیش غذا
        • سالاد
      • صبحانه
        • املت
    • تکنولوژی
    • فرهنگ و هنر
      • فیلم
        • نقد فیلم
    • گردشگری
      • گردش در ترکیه
        • استانبول
        • آنتالیا
        • کوش آداسی
    • خودرو
      • نگهداری خودرو
        • روغن موتور
  • آرایش
    • آرایش لب
  • عمل­ های زیبایی
    • کاشت مو
    • پیرسینگ
  • مو
    • رنگ مو
  • پوستی
    • ماسک صورت
  • بلاگ
    • آشپزی
      • پیش غذا
        • سالاد
      • صبحانه
        • املت
    • تکنولوژی
    • فرهنگ و هنر
      • فیلم
        • نقد فیلم
    • گردشگری
      • گردش در ترکیه
        • استانبول
        • آنتالیا
        • کوش آداسی
    • خودرو
      • نگهداری خودرو
        • روغن موتور
  • info@lilymag.ir
  • آرایش
    • آرایش لب
  • عمل­ های زیبایی
    • کاشت مو
    • پیرسینگ
  • مو
    • رنگ مو
  • پوستی
    • ماسک صورت
  • بلاگ
    • آشپزی
      • پیش غذا
        • سالاد
      • صبحانه
        • املت
    • تکنولوژی
    • فرهنگ و هنر
      • فیلم
        • نقد فیلم
    • گردشگری
      • گردش در ترکیه
        • استانبول
        • آنتالیا
        • کوش آداسی
    • خودرو
      • نگهداری خودرو
        • روغن موتور
  • آرایش
    • آرایش لب
  • عمل­ های زیبایی
    • کاشت مو
    • پیرسینگ
  • مو
    • رنگ مو
  • پوستی
    • ماسک صورت
  • بلاگ
    • آشپزی
      • پیش غذا
        • سالاد
      • صبحانه
        • املت
    • تکنولوژی
    • فرهنگ و هنر
      • فیلم
        • نقد فیلم
    • گردشگری
      • گردش در ترکیه
        • استانبول
        • آنتالیا
        • کوش آداسی
    • خودرو
      • نگهداری خودرو
        • روغن موتور
  • info@lilymag.ir

دسته: غذای ترکی

غذاهای ترکی به خوش خوراک بودن، طعم دلنشین، استفاده از ادویه‌های متنوع و شیرینی‌های منحصربفرد آن بهمراه چای و قهوه ترکی مشهور است. برای آشنایی با غذاهای معروف ترکی و چرایی طعم و مزه‌های دلنشین آنها بایستی به تاریخچه این غذاها و چرایی گسترش آنها نگاهی بیندازیم.
در بررسی تاریخچه غذاهای ترکی و آشپزی ترکی، قطعا امپراطوری عثمانی و طبخ غذاهای منحصر بفرد و خوش طعمی که مورد پسند سلاطین امپراطوری بوده در این رابطه بی تاثیر نبوده و بسیاری از غذاها و نوشیدنی‌هایی که امروزه رایج است به نوعی وابسته به همان دوران می‌باشد که بخشی از آن دستور پخت‌های متنوع، منتقل شده است.
در میان ایرانیان هم غذاهای ترکی با استقبال خوبی مواجه شده است که به همین دلیل در گوشه و کنار شهرهای کشورمان رستوران‌های ترکی زیادی می‌بینیم که در نوع خود جالب توجه است.
بین قرون 14 و 20 امپراتوری عثمانی بر مناطق وسیعی از غرب آسیا در جنوب شرقی اروپا و شمال آفریقا فرمانروایی کرد سلاطین عثمانی زندگی مجلل داشتند و آنها عاشق خوردن غذا بودند و برای این امر، حاکمان امپراتوری عثمانی آشپزخانه خود را مجهز کرده بود. در این غذاها از ادویه های عجیب و غریب که از سرتاسر امپراتوری عظیم خود و همچنین از شرکای تجاری مانند چین و ایران وارد می‌شد استفاده می‌کردند.
باید بدانید که سلاطین عثمانی در به اشتراک گذاشتن اسرار آشپزی خود بزرگ نبودند. بقیه جهان به همین دلیل آشپزهای امپراتوری از نوشتن دستور العمل های خود منع شده بودند ، برخی از این غذاها مانند باقلوا و قهوه ترک هنوز بسیار محبوب هستند غذاهای ترکی اما برخی از بین رفتند و برخی دیگر با وجود تلاش سلطان‌ها در مخفی نگه داشتن اسرار و دستور پخت آن‌ها، امروزه به طور عمومی شناخته شده اند و طبخ می‌شوند. امروزه بیش از یک قرن پس از سقوط امپراطوری عثمانی ، برخی از این غذاها در خیابان‌ها و رستوران‌های ترکیه یافت می شود.
یک امپراطوری را تصور کنید که آنقدر ثروتمند باشد که آشپزخانه شیرینی خود را داشته باشد و از آن‌ها در تهیه انواع شربت‌ها و شیرینی‌هایی که معروف‌ترین و مجلل‌ترین آنها باقلوا بود، استفاده شود.
یکی از قدیمی‌ترین دستورالعمل‌های شناخته شده مربوط به تهیه باقلوا در سال 1473 در آشپزخانه کاخ توپکاپی نوشته شده که باقلوا را از یک شیرینی نسبتا ساده به یک دسر مفصل و بسیار معروف ارتقا داد.
معروف ترین کباب ترکی دون کباب است که همچنین به عنوان کباب دونر نیز شناخته می شود ، احتمالاً در قرن نوزدهم این نوع کباب به عنوان گوشت کبابی به عنوان یک کباب عمودی تراشیده شده است که عثمانی‌ها می خورد.
در قرن 16 نوشیدنی قهوه را به سلطان سلیمان معرفی کرد که کاملاً به آن علاقه داشت و نوشیدنی غلیظ تلخ در استانبول و سراسر امپراتوری بسیار محبوب شد .
شواهدی وجود دارد مبنی بر اینکه عثمانی‌ها تا 400 سال قبل از میلاد چای می نوشیدند ، این نوشیدنی در ترکیه رایج نشد تا اینکه در دهه 1900 آنها در ابتدا چای را از چین آموختند و نام آن را چای گذاشتند کلمه چینی چای در اواخر قرن 19 عثمانی سعی کرد چای خود را پرورش دهد ، اما آنها منطقه ای از کشور را انتخاب کردند که برای آن مناسب نبود ، بنابراین محصول از بین نرفت.
امروزه کشور ترکیه صدها هزار تن چای تولید می کند که دومین نوشیدنی پرمصرف آنها پس از آب است.
با مجله اینترنتی لی‌لی‌مگ همراه باشید تا شما را با انواع غذاهای ترکی و طرز تهیه آن‌ها در منزل آشنا کنیم.

طرز تهیه پیده گوشت ترکی لذیذ به سبک پیده سرا+عکس

پیده ترکیه

پیده گوشت ، یکی از غذاهای لذیذ در واقع پیتزای ترکی می باشد. نام محلی این غذا لاح ماجون است. پایه اصلی آن خمیر، و مواد داخل آن می تواند گوشت، سبزیجات و.. باشد.

طرز تهیه پیده سیب زمینی خوشمزه با پنیر به روش ترکی

طرز تهیه پیده سیب زمینی

پیده سیب زمینی اصالتا غذای ترکی می باشد. در این مقاله با طرز تهیه پیده سیب زمینی و پنیر مرحله به مرحله از تهیه خمیر پیده تا پخت پیده سیب زمینی آشنا می‌شویم.

طرز تهیه پیده اسفناج و پنیر خوشمزه و مخصوص ترکیه ای

طرز تهیه پیده اسفناج

پیده اسفناج اصالتا غذای ترکی می باشد. در این مقاله با طرز تهیه پیده اسفناج و پنیر مرحله به مرحله از تهیه خمیر پیده تا پخت پیده اسفناج آشنا می‌شویم.

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ مخصوص ترکیه ای در خانه

طرز تهیه بورک گوشت در ماهیتابه

بورک گوشت (borek) یکی از غذاهای معروف ترکیه ای. پایه اصلی این غذای خوشمزه خمیر یوفکا است. بورک گوشت یکی از رایج‌ترین روش‌های تهیه بورک ترکی می باشد.

طرز تهیه بورک اسفناج خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای

طرز تهیه بورک اسفناج ترکی

بورک اسفناج یک میان وعده معروف ترکیه‌ای است که با خمیر یوفکا به عنوان فیلینگش تهیه می‌شود. در این مقاله از لی‌لی‌مگ با طرز تهیه بورک اسفناج آشنا می‌شوید.

طرز تهیه اسکندر کباب ترکی خوشمزه و مخصوص در خانه

طرز تهیه اسکندر کباب

طرز تهیه اسکندر کباب یکی از پرطرفدارترین غذاهای ترکی است. اسکندرکباب شباهت زیادی به کباب ترکی دارد که می‌توان به جای گوشت قرمز از مرغ استفاده کرد.

طرز تهیه کباب ترکی یا دونر کباب مخصوص در خانه با مرغ و گوشت

کباب ترکی

طرز تهیه کباب ترکی یا دونر کباب مخصوص ترکیه با مرغ و گوشت در لی‌لی‌مگ بصورت مرحله به مرحله بیان شده تا بتوانید کباب ترکی را مثل کباب ترکی رستوران بپزید.

تیم لی‌لی‌مگ برای کمک به شما حاضر است. از ایمیل info@lilymag.ir برای برقراری تماس با ما استفاده کنید.

مجله اینترنتی لی‌لی‌مگ تامین نیازها و پاسخ به پرسش‌های شما عزیزان را رسالت و هدف خود می‌داند. همچنین استفاده از نظرها، پیشنهادها و انتقادهای شما می‌تواند ما را در مسیر خدمت‌رسانی به شما همراهان گرامی کمک کند. به همین دلیل تیم فنی و تحریریه لی‌لی‌مگ، ۲۴ ساعت شبانه روز، ۷ روز هفته و ۳۶۵ روز سال، پذیرای پرسش‌ها، مشکل‌ها و نقدهای احتمالی شما است. ما تلاش می‌کنیم تا در سریع‌ترین زمان ممکن به شما مخاطبان گرامی پاسخ دهیم.

کاشت مو

  • بهترین کلینیک کاشت مو در ایران
  • هزینه کاشت مو
  • کاشت مو در تهران
  • کاشت ریش و سبیل
  • کاشت مو در زنان

ماسک صورت

  • ماسک چای سبز
  • ماسک گوجه فرنگی
  • ماسک صورت برای پوست چرب
  • ماسک سفیده تخم مرغ
  • ماسک برای پوست خشک

رنگ مو

  • رنگ موی بادمجانی
  • رنگ موی فندقی
  • رنگ موی شرابی
  • رنگ موی شکلاتی
  • رنگ موی مسی

روغن موتور

  • بهترین روغن موتور برای تیبا
  • بهترین روغن موتور برای 206
  • بهترین روغن موتور پژو پارس
  • بهترین روغن موتور برای سمند
  • بهترین روغن برای ال ۹۰
  • قوانین و مقررات
  • تماس با لی‌لی‌مگ
  • قوانین و مقررات
  • تماس با لی‌لی‌مگ

© تمامی حقوق برای lilimag (لی‌لی‌مگ) محفوظ است. استفاده از مطالب سایت تنها با اجازه کتبی مجاز است و با متخلفین برابر قانون برخورد خواهد شد.