پیتزا مخلوط یکی از محبوبترین پیتزاهاست. شما در این پیتزا میتوانید با استفاده از خلاقیت خود و مواد غذایی مختلف مثل گوشت چرخ کرده، کالباس، سوسیس، قارچ، فلفل دلمهای، زیتون و هر ماده دیگری که دوست دارد، یک پیتزای خوشمزه درست کنید. در ادامه با ما در مجله اینترنتی لیلیمگ همراه باشید تا شما را با یک دستور پخت پیتزا مخلوط آشنا کنیم.
طرز تهیه پیتزا مخلوط مرحله به مرحله
پیتزا یک غذای ایتالیایی است و در کنار استیک و انواع پاستا از پرطرفدارترین غذاهای فرنگی در ایران میباشد. پیتزا مخلوط نیز یکی از محبوبترین انواع پیتزا است که در هر کشوری با مواد متفاوتی درست میشود و تقریبا هیچ محدودیتی در مواد آن وجود ندارد. در حقیقت هر شخصی می تواند با توجه به ذوق و سلیقه خود در این پیتزا تغییر ایجاد کرده و مواد متفاوتی را با هم مخلوط کند. با این وجود گوشت چرخ کرده، کالباس، سس گوجه فرنگی، خمیر و پنیر پیتزا اجزای اصلی تشکیل دهنده پیتزا مخلوط هستند. اما برای داشتن یک پیتزای خوشمزه و کشدار، ترفند ها و ریزهکاریهای مشخصی وجود دارد. به همین دلیل ابتدا شما را با طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی و سس پیتزا آشنا کرده و بعد به سراغ طرز تهیه پیتزا مخلوط خواهیم رفت. در ادامه با ما همراه باشید.
گام اول: طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی
خمیر پیتزا به روشهای مختلفی تهیه میشود. برخی از مردم فکر میکنند که تهیه خمیر پیتزا در منزل کار سختی است، اما این یک باور غلط است. شما با استفاده از دستور زیر میتوانید به راحتی یک خمیر پیتزای ترد و خوشمزه در منزل درست کنید. البته میتوانید خمیر پیتزا نیمه آماده (خرید از دیجیکالا) را با اندازههای مشخص هم تهیه کنید. با این وجود توصیه ما تهیه خمیر با شکل و سایز مورد نظر خودتان در خانه است.
مواد خمیر پیتزا
- تخم مرغ: 2 عدد
- شیر: 1 پیمانه
- بیکینگ پودر: 1 قاشق مربا خوری
- آرد: به مقدار لازم
- روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
- نمک: به مقدار کم
توجه کنید که یک پیمانه معادل یک لیوان معمولی با حجم تقریبی 240 میلی لیتر است.
طرز تهیه خمیر پیتزا بدون خمیر مایه
زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کرده و زرده را در یک کاسه بزرگ بریزید. شیر را به زرده اضافه کنید و مواد را با همزن دستی بزنید تا شکل بگیرد. در ادامه شکر و روغن زیتون را به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه کرده و دوباره مواد را هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. اکنون در یک ظرف جداگانه بیکینگ پودر، نمک و آرد را مخلوط کنید. سپس ترکیب را در چند مرحله روی مواد تخم مرغی الک کنید. برای شروع می توانید از 2 تا 3 لیوان آرد استفاده کنید. سپس مواد را با همزن دستی به آرامی هم بزنید تا مخلوط تقریبا یکنواختی به دست آید. در این مرحله در صورت نیاز باز هم آرد اضافه کنید. توجه کنید که به اندازهای آرد اضافه کنید تا مواد به دست نچسبند و خشک و سفت نیز نشوند.
پس از یکدست شدن خمیر، 15 دقیقه آن را با دست ورز دهید. هرچه بیشتر خمیر را ورز دهید، خمیر پیتزا بهتری خواهید داشت. زمانی که خمیر بافت منسجمی پیدا کرد، باید به آن استراحت دهید. کاسه بزرگی را با مقدار بسیار کمی روغن زیتون چرب کنید و خمیر را درون آن بگذارید. سپس روی خمیر را نیز با کمی روغن زیتون چرب کنید. در ادامه روی کاسه را با سلفون بپوشانید و خمیر را برای یک ساعت داخل یخچال نگهدارید.
ظرف یا قالب مخصوص پیتزا را با کمی روغن چرب کنید و سپس خمیر را از یخچال خارج کرده و با وردنه روی ظرف پیتزا پهن کنید. حدود 15 دقیقه صبر کنید تا خمیر درون ظرف کمی بالا بیاید. فر را در درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا فر گرم شود. سپس یک ظرف آب داخل فر قرار دهید و هر زمان آب درون ظرف به جوش آمد، ظرفهای خمیر پیتزا را داخل فر قرار دهید تا نیم پز شوند. پس از 10 دقیقه خمیرهای نیم پز شده را از فر خارج کنید. اکنون خمیر شما برای تهیه پیتزا مخلوط آماده است.
چند نکته برای تهیه خمیر پیتزا در خانه
- اگر از آرد سفید استفاده کنید، خمیر شما نازکتر خواهد بود. استفاده از آرد سنگک برای خمیر پیتزا ضخیمتر مناسب است.
- بهتر است خمیر پیتزا را یک روز قبل از تهیه پیتزا آماده کنید و در کیسه زیپدار داخل یخچال قرار دهید. میتوانید چند ساعت قبل از تهیه پیتزا، خمیر را از یخچال خارج کرده و در دمای اتاق بگذارید تا به آرامی گرم شود و ور بیاید.
- خمیرهای نیم پز شده را میتوانید در فریز نگهداری دارید و در دفعات بعدی هم استفاده کنید.
- استفاده از ظرف آب در حال جوش درون فر، سبب میشود تا رطوبت در فضای فر افزایش یابد و از خشک شدن خمیر شما جلوگیری میکند.
گام دوم: طرز تهیه سس پیتزا خانگی با گوجه فرنگی
سس پیتزا یکی از مهمترین عوامل برای خوشمزهتر شدن آن است. در این قسمت ما به شما طرز تهیه سس گوجه فرنگی خانگی را آموزش می دهیم. البته می توانید به جای این دستور از سس کچاپ استفاده کنید. همچنین میتوانید دو قاشق رب گوجه فرنگی را در مقدار کمی روغن و برای 5 دقیقه تفت دهید و به عنوان سس پیتزا استفاده کنید. توصیه ما این است که برای بهتر شدن طعم پیتزا مخلوط، از دستور زیر برای سس پیتزا استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص پیتزا
- گوجه فرنگی خرد شده: 450 گرم
- روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
- سیر خرد شده: 2 قاشق چایخوری
- پیاز خرد شده: یک چهارم پیمانه
- پونه خشک: نصف قاشق چایخوری
- ریحان خشک: نصف قاشق چایخوری
- شکر: نصف قاشق چایخوری
- نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
توجه کنید که یک پیمانه معادل یک لیوان معمولی یا حجم تقریبی 240 میلی لیتر است.
طرز تهیه سس گوجه برای پیتزا مخلوط
ماهیتابه را روی حرارت متوسط گذاشته و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. بعد پیاز نگینی شده را چند دقیقه در روغن داغ سرخ کنید. در ادامه سیر خرد شده را به پیازها اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی شود. زمان تفت نباید طولانی باشد زیرا سیر به سرعت میسوزد.
در حین سرخ شدن پیاز و سیر، گوجه فرنگیهای خرد شده را در یک کاسه متوسط ریخته و با چنگال یا دست له کنید. این کار را تا حدی ادامه دهید که گوجه فرنگیها به شکل سوپ در آیند. سپس گوجه فرنگی له شده، پونه کوهی، پودر ریحان، شکر، نمک و فلفل سیاه را به ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط به آرامی روی حرارت متوسط بپزد تا به جوش بیاید.
سس پیتزا باید به مدت 30 دقیقه روی حرارت متوسط بجوشد. سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا برای نیم ساعت دیگر نیز بجوشد. البته اگر مدت زمان جوشیدن به 90 دقیقه هم برسد مشکلی ندارد و باعث غلیظتر و خوشمزهتر شدن سس میشود (منبع). در انتهای پخت، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا به دمای محیط برسد و خنک شود. اکنون سس پیتزا مخلوط آماده است. میتوانید به سراغ درست کردن پیتزا مخلوط بروید.
نکات طلایی برای درست کردن سس خانگی پیتزا
- اگر سس پیتزا خیلی غلیظ است، آن را به کمک مخلوطکن به خوبی میکس کنید تا رقیق شده و به شکل پوره در بیاید.
- سس گوجه فرنگی را می توانید برای یک هفته در یخچال و حداکثر دو ماه در فریزر نگهداری کنید.
گام سوم: طرز تهیه پیتزا مخلوط کشدار
پس از آمادهسازی خمیر و سس پیتزا، اکنون می توانید پیتزا مخلوط را آماده کنید. برای این کار از دستور زیر استفاده کنید.
مواد لازم برای پیتزا مخلوط (برای 4 نفر)
- گوشت چرخ کرده: 200 گرم
- کالباس: 200 گرم
- پیاز متوسط: یک عدد متوسط
- قارچ: 2 تا 3 عدد معادل 200 گرم
- فلفل دلمهای رنگی نگینی شده: 2 قاشق سوپ خوری
- ذرت و زیتون: به اندازه کافی برای تزیین
- پنیر پیتزا: به اندازه کافی
- آویشن: به مقدار کافی
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- سس کچاپ، رب گوجه فرنگی یا سس مخصوص پیتزا
- خمیر پیتزا آماده یا خمیر پیتزا خانگی
طرز تهیه پیتزا مخلوط ساده و خوشمزه
ماهیتابهای را روی حرارت متوسط گذاشته و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. پیاز خرد شده را در روغن بریزید و تفت دهید تا نرم شود. توجه کنید که اندازه پیاز ها کاملا به سلیقه شما بستگی دارد ولی به هیچ وجه آنها را رنده نکنید. در ادامه گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و سپس آویشن، نمک و فلفل سیاه را به ماهیتابه اضافه کنید. مخلوط را تفت دهید تا رنگ گوشت تیره و قهوهای شود. میتوانید برای بهتر پخته شدن گوشت، کمی آب در ماهیتابه بریزید و اجازه دهید تا گوشت مغز پخت شده و آب آن کاملا تبخیر شود. همچنین با توجه به ذائقه خود میتوانید یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیز به مخلوط گوشت اضافه کرده و برای 5 دقیقه با مواد تفت دهید. پس از آماده شدن مخلوط گوشت، آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
کالباس و فلفل دلمهای را به صورت مربعهای ریز خرد کنید. قارچ را هم به خوبی شسته و خشک کنید. سپس آن را به شکل ورقه ورقه برش دهید. در صورت تمایل چند عدد زیتون سیاه را نیز به صورت حلقه حلقه برش دهید. اکنون تمام مواد شما برای درست کردن پیتزا آماده است. حال فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا گرم شود. خمیر پیتزای آماده و یا نیمپز که خودتان درست کردید را در ظرف مخصوص پیتزا قرار دهید. روی خمیر مقداری سس گوجه فرنگی بریزید و با پشت قاشق سطح خمیر را کاملا با آن بپوشانید.
ابتدا پنیر پیتزا را روی سطح سس بریزید. مهم ترین نکته برای داشتن پیتزای خوش طعم و کشدار، ریختن پنیر در کف آن است. پس حتما قبل از اضافه کردن سایر مواد، روی خمیر را با یک لایه پنیر پیتزا کاملا بپوشانید. میتوانید از پنیر موزارلا هم برای پیتزا استفاده کنید. مخلوط گوشت تفت داده شده را روی پنیر پیتزا بریزید. کالباس، فلفل دلمه ای، قارچ و زیتون را روی مواد گوشتی بچینید. میتوانید کالباس را حذف کنید، فقط از گوشت چرخ کرده استفاده کنید و حتی سوسیس یا تکه های مرغ به پیتزا اضافه کنید. به علاوه در صورتی که قصد درست کردن پیتزا مخلوط بدون گوشت را دارید، میتوانید گوشت چرخ کرده را از دستور حذف کنید. در انتها مقداری پنیر پیتزا بریزید. توجه کنید که اگر به دنبال رژیمی کردن پیتزا هستید، از مقدار پنیر در لایه زیرین پیتزا کم نکنید، بلکه پنیر لایه رویی را به دلخواه کاهش دهید. در انتها برای تزیین پیتزا مخلوط میتوانید مقداری زیتون، فلفل دلمه ای، قارچ، ذرت، گوجه گیلاسی، بادمجان ورقهای و یا هر چیز دیگری که تمایل دارید، روی آن بچینید.
قبل از این که پیتزا را درون فر بگذارید، حدود 20 دقیقه زمان بدهید تا خمیر استراحت کند. این کار باعث ترد شدن خمیر پیتزا مخلوط پس از پخت در فر میشود. پیتزا را در فر از قبل گرم شده به مدت 15 الی 20 دقیقه و در طبقه وسط بگذارید تا پنیر کاملا آب شود و رنگ آن طلایی شود. در نهایت میتوانید برای طلایی و برشته شدن پیتزا، برای چند دقیقه گریل بالای فر را روشن کنید. فقط مراقب باشید پیتزا نسوزد. اکنون پیتزا مخلوط آماده است! نوش جان …
سوالات متداول و نکاتی طلایی برای خوشمزه تر شدن پیتزا مخلوط
طرز تهیه پیتزا مخلوط بدون فر چگونه است؟
اگر در منزل فر ندارید، اصلا جای نگرانی نیست؛ شما میتوانید به راحتی پیتزا مخلوط را بدون فر درست کنید. برای این کار فقط به یک ماهیتابه و یک شعله پخش کن احتیاج دارید. برای درست کردن پیتزا مخلوط بدون فر مشابه قبل سس پیتزا و خمیر پیتزا را آماده کنید. اگر از خمیر پیتزا خانگی استفاده میکنید، ابتدا باید آن را درون ماهیتابه نیمپز کنید. برای این کار کف تابه را چرب کرده و خمیر پیتزا را داخل آن قرار دهید. سپس ماهیتابه را روی حرارت ملایم گاز قرار داده و در آن را بگذارید. بهتر است از یک شعله پخش کن نیز استفاده کنید. پس از 5 دقیقه خمیر پیتزا آماده است.
برای درست کردن پیتزا مخلوط مشابه قبل ابتدا یک لایه از سس روی خمیر پیتزا ریخته و سپس مقداری پنیر پیتزا روی سس بریزید. در ادامه مواد پیتزا را کاملا مشابه قبل روی پنیر بریزید و در نهایت کار را با ریختن مقداری پنیر پیتزا به اتمام برسانید. حالا باید ماهیتابه را روی حرارت ملایم گاز برگردانید و در آن را بگذارید. پس از 10 دقیقه (زمانی که پنیر پیتزا آب شد)، در ماهیتابه را بردارید و اجازه دهید پخت پیتزا برای 10 دقیقه دیگر ادامه یابد. پس از این زمان یک کفگیر زیر خمیر پیتزا گذاشته و آن را کمی بلند کنید. اگر خمیر به اندازه کافی برشته نیست، میتوانید چند دقیقه دیگر پخت پیتزا را ادامه دهید. امیدواریم این طرز تهیه پیتزا مخلوط برای افرادی که در منزل فر ندارند، مفید باشد.
طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی در توستر چگونه است؟
برای درست کردن پیتزا مخلوط با این روش باید از آون توستر استفاده کنید. برای شروع پیتزا مخلوط را مشابه قبل آماده کنید. برای این کار خمیر پیتزا را بدون نیمپز کردن درست کنید (میتوانید از خمیر پیتزا آماده هم استفاده کنید). سپس سس پیتزا، پنیر پیتزا، مواد و در نهایت یک لایهی دیگر پنیر پیتزا روی آن بریزید. اکنون میتوانید پیتزا مخلوط را داخل توستر قرار دهید.
قبل از قرار دادن پیتزا داخل توستر، المنتهای بالا و پایین را روشن کرده و 15 دقیقه زمان بدهید تا توستر گرم شود. سپس پیتزا را داخل توستر قرار دهید. در این مرحله المنت بالای توستر را خاموش کنید و اجازه دهید فقط المنت پایین روشن باشد تا خمیر پیتزا کاملا پخته و برشته شود. زمانی که کنارههای پیتزا مخلوط کاملا برشته شد و اندکی به قهوهای تغییر رنگ داد، المنت بالایی توستر را هم روشن کنید تا پنیر پیتزا کاملا آب شود. پس از چند دقیقه پیتزا مخلوط شما آماده است. توجه داشته باشید که آون توسترها انواع مختلفی دارند و زمان پخت پیتزا مخلوط در هریک از آنها متفاوت است. به علاوه برخی از توسترها امکان تنظیم دما نیز دارند. در این موارد میتوانید دما را روی 150 درجه سانتیگراد تنظیم کرده و برای شروع 10 دقیقه زمان بدهید. پس از پایان این زمان و در صورت پخته نشدن خمیر، میتوانید زمان بیشتری به توستر بدهید. در نظر داشته باشید که معیار تشخیص پخت پیتزا مخلوط، برشته شدن کنارههای خمیر است. پس از پخت خمیر المنت بالایی دستگاه را برای چند دقیقه روشن کنید تا پنیر پیتزا آب شود. به همین راحتی پیتزا مخلوط شما در توستر آماده شد. نوش جان …
طرز تهیه پیتزا مخلوط در ماکروفر چگونه است؟
قبل از این که طرز تهیه پیتزا مخلوط در ماکروفر را به شما آموزش دهیم، باید بیان کنیم که در ماکروفر نمیتوان پیتزا خوب و خوشمزهای درست کرد! بنابراین اگر در منزل فر ندارید، ترجیحا پیتزا مخلوط را در ماهیتابه درست کنید. با این وجود اگر به پخت پیتزا مخلوط در ماکروفر اصرار دارید، بهتر است ابتدا دفترچه راهنمای ماکروفر خود را مطالعه کرده و از برنامههای پخت آن آگاه شوید. سپس یکی از دستورهای زیر را دنبال کنید.
روش اول پخت پیتزا مخلوط در ماکروفر
در مرحله اول باید خمیر پیتزا را نیمپز کنید. برای این کار میتوانید یک بشقاب سرامیکی یا پیرکس را با کمی روغن چرب کرده و خمیر را روی آن پهن کنید. همچنین میتوانید آن را روی سه پایه مایکروفر قرار دهید. سپس خمیر پیتزا را برای یک دقیقه درون ماکروفر با قدرت 60 درصد بپزید. سپس خمیر پیتزا نیمپز شده را از فر خارج کرده و مشابه قبل به ترتیب سس پیتزا، پنیر پیتزا، مواد پیتزا مخلوط و در نهایت پنیر پیتزا روی آن بریزید. اکنون پیتزا را دوباره داخل ماکروفر برگردانید و این بار برای 8 دقیقه با قدرت 60 درصد ماکروفر بپزید. لازم به ذکر است که زمان پخت پیتزا مخلوط در ماکروفر ارتباط مستقیمی با مدل و ظرفیت دستگاه و همچنین اندازه و حجم پیتزا دارد. به همین دلیل نمیتوان زمان دقیقی برای پخت پیتزا مخلوط در ماکروفر عنوان کرد. در نتیجه بهتر است در طول پخت پیتزا مخلوط در ماکروفر، مرتب آن را چک کنید. برشته شدن اطراف خمیر نشان دهندهی پخت پیتزا مخلوط است. در پایان این زمان میتوانید برای یک دقیقه پیتزا مخلوط را گریل کنید تا روی آن طلایی و برشته شود.
روش دوم تهیه پیتزا مخلوط با ماکروفر
علاوه بر روش فوق میتوانید از حالت پخت کانوکشن (Convection) ماکروفر استفاده کنید. این حالت پختی در همه ماکروفرها وجود دارد و معمولا با علامت پنکه مشخص میشود. با تنظیم دستگاه روی این حالت، در واقع ماکروفر به یک فر برقی تبدیل شده و شما میتوانید پیتزا مخلوط را مشابه فر معمولی در آن درست کنید. برای درست کردن پیتزا مخلوط با این روش، ابتدا ماکروفر را به حالت کانوکشن برده و سپس روی دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. بعد خمیر پیتزا را برای 5 تا 10 دقیقه داخل آن قرار دهید تا نیمپز شود. سپس پیتزا مخلوط را به کمک خمیر پیتزا نیمپز شده، سس پیتزا و مواد گوشتی آماده کنید. دوباره پیتزا را داخل ماکروفر قرار دهید و 20 دقیقه به آن زمان دهید. در طول پخت مرتب پیتزا مخلوط را چک کنید. زمانی که اطراف خمیر قهوهای شد، پیتزا مخلوط شما آماده است. در نهایت مشابه روش قبل میتوانید روی پیتزا مخلوط را برای یک تا 2 دقیقه گریل کنید.
روش سوم پخت پیتزا مخلوط با ماکروفر
روش دیگر برای درست کردن پیتزا مخلوط استفاده از برنامههای غذایی ماکروفر است. البته این روش فقط در برخی از ماکروفرها قابل استفاده است. در این روش شما باید پیتزا مخلوط را مشابه قبل آماده کرده و سپس گزینه پیتزا را از لیست غذاهای موجود در حافظه ماکروفر انتخاب کنید (برای اطلاعات بیشتر به دفترچه راهنما دستگاه خود مراجعه کنید). در مرحله بعد دستگاه از شما وزن پیتزا را میخواهد که باید آن را از قبل اندازه گیری کرده و در این مرحله وارد کنید. پس از اتمام مراحل دکمه Start دستگاه را فشار دهید تا فرآیند پخت پیتزا مخلوط آغاز شود.
ارزش غذایی پیتزا مخلوط و کالری پیتزا مخلوط چقدر است؟
به طور کلی پیتزا مخلوط به دلیل داشتن پنیر پیتزا و پروتئینهایی نظیر گوشت، سوسیس و کالباس غذایی پرکالری است. به همین دلیل اگر در رژیم لاغری هستید یا قصد دارید وزن خود را کاهش دهید، خوردن پیتزا مخلوط را به شما توصیه نمیکنیم.
ارزش غذایی و کالری پیتزا مخلوط در جدول زیر مشخص شده است. در نظر داشته باشید که این جدول با توجه به دستور استاندارد پیتزا مخلوط تنظیم شده است. همانطور که میدانید پیتزا مخلوط دستور پختهای مختلفی دارد و شما میتوانید به دلخواه میزان پنیر پیتزا و مواد گوشتی آن را کاهش دهید تا کالری پیتزا مخلوط کاهش یابد.
ارزش غذایی پیتزا مخلوط برای صد گرم
انرژی: 241 کیلوکالری |
|
---|---|
ماده مغذی | درصد نیاز روزانه |
پروتئین 10.58 گرم | 18.6 % |
چربی کل 9.83 گرم | 14.5 % |
کربوهیدرات کل 26.97 گرم | 8.9 % |
فیبر 1.81 گرم | 7.24 % |
قند 1.72 گرم | – |
ویتامین B6 | 9.3 % |
ویتامین B12 | 20 % |
آهن | 10.6 % |
روی | 12.2 % |
کلسیم | 4.5 % |
سدیم | 24 % |
پتاسیم | 4.4 % |
کلتسرول 24.77 میلیگرم | 8.2 % |
توجه: درصد نیاز روزانه برای رژیم غذایی 2000 کیلوکالری در روز است. |
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره طرز تهیه پیتزا مخلوط، شما را به دیدن ویدئوی زیر دعوت میکنیم:
سخن پایانی درباره طرز تهیه پيتزا مخلوط در منزل
پیتزا مخلوط در کنار پیتزا سبزیجات، پیتزا پپرونی و پیتزا مرغ و قارچ از خوشمزهترین پیتزاها محسوب میشود. در نظر داشته باشید که با یادگیری طرز تهیه خمیر پیتزا و سس پیتزا، شما به راحتی میتوانید دیگر انواع پیتزا را درست کنید. زیرا اساس یک پیتزا خوشمزه خمیر آن است. برای درست کردن سایر پیتزاها فقط کافیست مواد مورد علاقه خود را آماده کرده و روی خمیر پیتزا بچینید، به همین راحتی! در پایان منتظر نظرها و سوالهای شما درباره پخت پیتزا مخلوط هستیم.